Skip to main content
Joan Granés Esteve, l’ànima del nostre projecte, després d’anys d’experiència en grans empreses del món de la carn, decideix crear la seva empresa per portar a la pràctica la seva filosofia de servei en el món de la carn: atenció propera, producte local de qualitat i preus assequibles.
Traslladem la nostra activitat a Torrefarrera, essent una de les primeres a ocupar el que ara és el gran Parc Empresarial de Torrefarrera, per créixer en espai i millorar les nostres comunicacions i servei.
Després d’una llarga relació de col·laboració amb els fundadors de l’obrador artesà Cárnicas Barbé d’Alguaire, en el moment de la seva jubilació, ens fem càrrec de les seves instal·lacions. Iniciem d’aquesta forma el camí cap a la fabricació d’embotits i altres elaborats càrnics casolans, donant continuïtat a la línia artesanal de l’obrador que els fundadors van desenvolupar durant 40 anys.
El que va començar com un petit negoci als baixos d’un edifici del barri de Pardinyes de Lleida, avui és una empresa amb més de 30 treballadors, amb fàbrica i obrador artesà equipat amb sala de desfer, moderns equips de refrigeració, sala d’envasar per poder donar servei, flota de transport pròpia i una amplia experiència tant en la gestió de les comandes de majoristes, petit comerç i venta al detall a la botiga. Ens acompanya sempre l’esperit de permanent innovació i millora que el Joan, el nostre fundador, ha fomentat des del principi.